31 December 2009

* Baju Slimming FIR - RM87 FREE Pos Laju



FIR Body Slimming Suit 3 in 1
(Lingerie, Panty, Girdle) Free Size





Kualiti kain sama dgn ENVY 2 in 1(Revell) RM114,
Jenama terkemuka yang lain RM200-RM230


Harga Asal RM120 --> RM100 -->WM RM87/EM RM90
2 pilihan warna : coklat atau hitam


Kebaikan Baju langsing Far Infra Red:

mengetatkan pinggul
mengurangkan sakit belakang
membakar lemak
menghilangkan bau badan
mempercepatkan kadar metbolisme
melancarkan peredaran darah
mengurangkan keputihan
melegakan sembelit
menyahkan toksid
mengurangkan berat badan
mencantikkan garis pinggang


Testimoni
Quote:
Originally Posted by farj
hari ni pakai baju FIR slimming.....
selesa sangat kalo compare pakai korset yg ade tulang.....
tak sabar nak tunggu stock baru sampai.....
:lol:
betul tu farah, mmg selesa kainnya
penjagaan pun kena betul ye,
:!: jgn cuci dgn mesin basuh, cuci tangan
:!: jgn guna softener, pakai sabun biasa aje,
:!: jgn perah pulas kuat2
lebih baik ambil towel kering dan tekapkan baju slim ke dlm towel.
:!: jgn jemur di bawah matahari terik


Alhamdulillah sejak kami memulakan perniagaan online, Baju Slimming ni yg paling laku dan dah dijual ratusan set ke seluruh Malaysia. Jom la try!
Cepat2 sebelum kehabisan!




Nak kecikkan lengan, peha atau betis?

FIR Knee/Arm Support
Free size
Colour - black only
Normal Price RM39.90
Offer RM29/2 pcs
(tidak termask kos pos)



Berfungsi
* melancarkan peredaran darah
* mengurangkan rasa sakit atau tidak selesa pada sendi lutut
* meningkatkan kadar metabolisma
* membantu mengecilkan bahagian lengan, peha atau betis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan / Pertanyaan

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Penghantaran: Pos Laju
Pos Daftar
Nama Produk & Kuantiti:

form mail

Google Map

Loading...